Despre

Salut!

Numele meu este Ionuț, iar acest blog este un pamflet și trebuie citit ca atare.

Trebuie sa mentionesc, ca toata greșelile anagramaticala care le gasesti, sunt intentionate.

Ironia e grăuntele de sare, datorita căruia mâncarea capătă gust.(zicea Thomas Mann. Eu i-am dat copy si paste.)


Am vizitat
In postarile legate de eticheta "Am vizitat" am spus cateva cuvinte si am adaugat cateva poze cu si despre locurile pe care eu le-am vizitat, care mi-au placut foarte mult, sau deloc, prin care am vrut sa impartasesc cu voi experienta vizitarii acelor meleaguri.

Diverse
Diverse chestii care mi-au trecut prin minte sau prin fata ochilor. Le-am pus acolo, ca atunci cand voi fi batran si cu multe pierderi de memorie, sa intru pe blogul asta si sa mi le reamintesc. Trebuie sa tin cont de faptul ca daca uit adresa acestui blog, sa imi fac un alt blog cu schimb de link cu asta.

Întâmplări întâmplate
Fată, stii ce am pățit fată?
Ce ai pățit fată?
Uite fată eram pe acolo și deodată...
Aici poti sa găsești ce am mai facut eu de când nu am mai vorbit fata in fata, ce mi s-a intamplat, ce am patit, etc.

Mailu de azi
Aceste postari sunt de fapt e-mail-uri amuzante, sau nu, din care avem ceva de învățat, cu ajutorul carora mai zambim putin, si pe care eu nu le dau mai departe cu forward, ci cu post pe blog.

Pamflet
Asa-mi vine câteodată
sa spun la lumea toată
cat este de proastă

Părerea mea
In articolele din aceasta categorie gasesti parerea mea pro sau contra unor evenimente din viata reala, care s-au intamplat, care se vor intampla sau care nu se vor intampla niciodata. Tot aici gasesti ideile mele, opinia personala sau ce gandesc despre anumite chestii.

Pozat de telefon
Pentru ca nu am de fiecare data o camera foto profesionala cu mine atunci când vad ceva frumos, interesant, amuzant sau orice altceva, ma folosesc de telefonul mobil înzestrat cu camera foto de proasta calitate, si încerc sa iti arat ce am văzut eu.

Reclamă pe față
Da, reclama curata. Reclama poate sa fie pozitiva sau negativa, plătită sau din placere.

Reteta zilei
De fiecare data cand mâncam mâncare gătită sau o prăjitură buna la pachet, multi ma întrebau ce e "aia", cum am facut-o, etc, si mi-am dat seama ca sunt foarte interesați de ceea ce mănânc eu. Respecta ingredientele cu strictețe si o sa afli chiar si gustul exact pe care îl avea mâncarea respectiva.