miercuri, 29 august 2012

Analiza unui bancSe da următorul banc:

Leului i s-a făcut lene sa tot vaneze si porunceste tuturor animaleor sa ii aduca de mancare zilnic. Cine nu se supune sau nu aduce ceva pe placul leului va fi batut cu organul leului pe spate. A doua zi vine ursul cu un porc. Leul satisfacut il lauda. Vine si vulpea cu o gaina, leul fiind satisfacut si de data asta. Iepurasul, neavand cum sa vaneze, ii aduce un morcov. Leul, suparat, il bate pe spate cu organul sau viguros.
- Tu nu stii ca nu mananc decat carne?
- Pleaca suparat iepurasul, dar dupa cativa pasi se opreste si incepe sa rada.
- Bine ba iepurasule, eu te bat si tu razi?
- Iepurasul radea in continuare de se tinea cu mainile de burta si printre hohote ii zice leului:
    - Il vad pe arici cum vine cu doua mere!!!!

De curând am vizitat Gradina Zoologica de la Brăila, iar leul statea in cusca lui cu spatele la vizitatori, si din diverse motive, a iesit acesta poza: Dupa ce am primit acest banc pe mail, mi-am pus intrebarea: 

Cum este posibil ca un leu (regele animalelor) sa fie echipat cu un asa ... (nu stiu cum sa ii zic sa nu fie nesimtire) cu un asa organ? Cum ar putea el, leul - regele animalelor, sa bata cu organul lui viguros un iepure?  Dar in banc si ursului ii este frica de aceasta mica bucatica infioratoare a leului. 

Cum e posibil asa ceva?
Daca nu stii raspunsul, da te rog share in retelele sociale, poate se gaseste cineva sa ma lamureasca in aceasta dilema esentiala.

Oare daca nu scriu ca acest articol este un pamflet, o sa se simta leul ofensat si o sa ma dea in judecata pentru calomnie sau o sa ma bata pe spate cu organul lui viguros?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu