marți, 12 iunie 2012

Mananca mancare reala, nu chimicale!


Mâncarea procesată chimic si fabricata de oameni nu este mâncată de animale...

"Atunci de ce mâncam aceasta mâncare?"

Data viitoare când te gândești cheltui putini bani pe fast-food, încearcă sa cumperi alimente sănătoase iar economia făcută o sa se vadă pe termen lung în sănătatea ta.

Îmi aduc aminte de un articol vechi de pe un blog, in care era vorba despre un orășean  care s-a dus undeva la țara și a mâncat un pepene, dar se plângea ca îl bâzâia musca. Proprietarul bostănăriei, i-a spus ceva de genu ca ala-i pepene sănătos, fără chimicale, ca musca nu se duce la alimente pline de îngrășăminte sau la cele procesate chimic.

Acum am găsit această poza unde se poate vedea cum furnicile au invadat untul și au lăsat margarina sa se topească în soare.


Margarina este de fapt creația unor cercetători americani care au luat niște uleiuri vegetale și-au început să le încălzească la 150° C, să le adauge hidrogen în prezența unor catalizatori de nichel, ca sa producă îngrășăminte pentru curcani. Dar curcanii nu au mâncat acest "îngrășământ" iar americanii au tot adăugat coloranți, vitamine sintetice, aromatizanți artificiali, în fine, tot felul de prostii care o fac gustoasă, dar extrem de nocivă.

Sursa imagine: Pagina lui Jake Croston pe Google +
Sursa text: Trei rețete șocante sau cum să crăpi la 25 de ani

Un comentariu: