joi, 5 aprilie 2012

De pe telefon

Mai mult din curiozitate, articolul precedent, cel cu scrisoarea popii, l-am publicat de pe telefon: primisem câteva bancuri pe mailul' de la munca pe care l-am trimis pe gmail. Apoi, folosind telefonul, am deschis mailul, am copiat un banc şi l-am publicat pe blog folosind interfaţa full, pe care o folosesc şi de pe calculator. Am întâmpinat câteva dificultăţi în publicarea acestuia pentru că nu puteam să scriu decât pe modul HTML activat.
Acum însă am instalat aplicaţia Blogger de pe Google Play (fostul Android Market) şi în timp ce scriu aceste cuvinte, observ că este mult mai uşor pentru mine să public de pe telefon un articol cu ajutorul aplicaţiei decât folosind pagina de pe internet. Şi asta doar când nu pot folosi calculatorul pentru publicare.
Ar mai fi câteva mici probleme legate de faptul că nu pot sa dau share la articol în reţelele de socializare, adică nici de pe Facebook şi nici de pe Google Plus, nu pot sa mă loghez pe paginile aferente blogului şi sa pun link-ul acolo. Sau poate că nu am descoperit eu încă această metodă.

Am adăugat şi o poza cu garofite, făcută direct din aplicaţia Blogger, doar ca să nu fie un articol plictisitor numai cu text.
De acum, când am ceva de spus sau de arătat, pot publica articole şi poze pe blog direct de pe telefonul mobil.
Super tare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu