vineri, 2 martie 2012

Cadou biografia lui Steve Jobs la orice comandă de peste 1500 de lei

Cadou biografia lui Steve Jobs la orice comandă de peste 1500 de lei

Cadou biografia lui Steve Jobs la orice comandă de peste 1500 de lei

E de ajuns sa vezi un copil in varsta de doar patru ani „plimbandu–si“ degetele pe ecranul unei tablete pentru a-ti da seama ca lumea s-a schimbat pentru totdeauna. Gesturi dintre cele mai naturale au luat locul regulilor din manualele de utilizare si intuitia, procedurilor invatate mecanic. Propriile noastre degete tin acum locul perifericelor prin intermediul carora, folosind conventii artificiale, reuseam pana de curand sa obtinem un rezultat pe monitor. Isi mai aduce cineva aminte de modul in care se naviga pe internet pe primele telefoane care aveau doar un simplu browser?

Mai mult ca sigur ca tehnologia ar fi ajuns oricum in acest punct. La fel de sigur e si faptul ca lucrurile vor merge mult mai departe, iar granita dintre om si masina va fi din ce in ce mai transparenta si mai usor de depasit. Insa nu vom sti niciodata daca geniul si obsesia pentru naturalete si perfectiune ale unui om au facut ca acest salt tehnologic sa se intample mai repede cu cativa ani sau cateva decenii.

Va invitam sa urmariti aventura vietii unui om fascinant, a carui viziune continua sa ne inspire zi de zi, in misiunea pe care ne–am asumat–o, si anume, aceea de a face vietile mai frumoase tuturor celor din jurul nostru.

Prefata editiei speciale eMAG a biografiei oficiale Steve Jobs

Intre 28 Februarie -12 Martie primiti cadou biografia oficiala Steve Jobs, in editie speciala eMAG, impreuna cu orice comanda de peste 1500 lei. Cei care doresc sa achizioneze editia standard a cartii pot plasa deja precomenzi ce vor fi livrate incepand cu 5 Martie la pretul de 85 lei.

Toate informatiile le puteti afla de aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu