luni, 9 ianuarie 2012

Intampina primele zile ale anului, cu zambete

Limba olandeza este incercarea unui marinar german beat de a vorbi in engleza!
Autobuzul este acea masina care merge de doua ori mai repede cand alergi dupa ea decat atunci cand te afli in interiorul ei.
Un biletel pe masa din bucatarie: "Dragii mei Optimisti, Pesimisti si Realisti, In timp ce voi va certati, incercand sa demonstrati daca sticla este pe jumatate plina sau goala, eu am baut-o. Oportunistul!"
V-ati intrebat vreodata de ce vestele anti-glont nu au si gluga? Ar fi rezolvat niste probleme...
Q: Cum se cheama un cioban caruia lupul i-a mancat o oaie? A: Oaierless
Un inspector soseste la un spital de nebuni. Se duce cu directorul la primul etaj unde intra intr-o camera si gasesc un nebun care dadea dintr-o mana. Inspectoru zice: -Ce are acest pacient? iar directorul: -Boala lui Calache. La al doilea etaj gasesc unul care dadea dintr-un picior si suferea de aceeasi boala. La al treilea etaj vad unul care dadea din cap si-l invartea aiurea. Acela tot bola lui Calache avea. La al patulea etaj vad unul care dadea din maini si din picioare si din cap, la care inspectorul: -Acesta tot boala lui Calache are? Directorul: -Nu, acesta este Calache.
- Am auzit ca ai intrat intr-o formatie de manele!? - Da, nu mi-au tinut franele...
Sfat: Dacă soţia ta vrea să înveţe să conducă, nu-i sta în cale.
Dictonul UDMR in alegeri: Nu e important sa castigi, important e sa participi la viitoarea guvernare!
Soferul autobuzului opreste intre statii, intoarce capul catre pasageri si striga: - Daca nici unul dintre dv. nu vrea sa cedeze locul doamnei batrine care sta in picioare, sa stiti ca-i cedez locul meu!
Doi indivizi dormeau pe o banca in parc. Se apropie politistul comunitar: -Ce faceti aici? -Pai eu nu am casa, nu am servici, asa ca dorm aici! -Si tu? -La el in gazda!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu