sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Napolact - Ca odinioara



Napolact - Ca odinioară www.napolact.ro

Brandul Napolact s-a născut în 1990.

A fost mai întâi Atelierul Vlad, atestat la 1905.
În 1936, fabrica producea brânzeturi fermentate şi topite, pe care le exporta în mai multe ţări, printre care şi SUA iar în 1948, după naţionalizare, primeşte numele Întreprinderea de Industrializarea Laptelui Cluj.

Napolact este astăzi este unul dintre cei mai mari producători de lactate în România. Are două fabrici, la Ţaga şi Baciu, în judeţul Cluj, şi peste 300 de angajaţi.

Produsele Napolact sunt o continuare a produselor tradiţionale din gospodăriile ţărăneşti, urmărindu-se păstrarea în forma lor clasică, naturală, fără conservanţi.
Tradiţia locală se continuă şi prin faimoasele brânzeturi de la Ţaga, a căror maturare se face de sute de ani într-o grotă.

Dimineata si seara beau cate o cana cu lapte de la Napolact.

La micul dejun, servesc cereale impreuna cu iaurt, lapte batut, sana sau chefir de la Napolact.

La aperitive, pun pe farfurie cascaval Napolact.
In retetele publicate pe acest blog, am folosit unde am avut ocazia, produse Napolact.




Dintre toate produsele lactate, cele de la Napolact imi par ca au cel mai bun gust, cel natural.

In concluzie, recomand cu placere orice produs Napolact.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu