duminică, 30 octombrie 2011

Reteta zilei: Ciocanele crocante in stil sud-american

Ingrediente:



10-12 ciocanele de pui (pulpe inferioare),
200 ml lapte batut (o cana),
100 g pesmet,
1 lingurita boia iute,
1 lingurita seminte de susan,
1 lingurita cimbru tocat,
2 linguri cu ulei,
un praf de sare
hârtie de copt (dacă este cazul)



Mod de preparare:

Se pune intr-un castron sau farfurie adanca laptele batut, si in alta farfurie sau castron pesmetul amestecat cu susanul, boia iute si cimbru tocat, un praf de sare dupa gust. Copanelele, curatate si spalate, se trec prin castronul cu laptele batut, apoi prin castronul cu pesmet. (se poate presara pesmetul peste copanele).
Pe o tava se pune o hartie de copt, pentru a nu se lipi copanelele.


 In tava se pun copanelele  si apoi se introduce tava in cuptorul incins pentru 15 minute, dupa care se stropesc cu ulei si se mai lasa 20 de minute, pana cand se rumenesc si sunt patrunse.


 Cand sunt gata se pot pot servi cu salata de varza alba si ketchup.


 POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu